odds

Visst är det trevligt när saker och ting är ? Självklart är det så. Om du är intresserad av sport och inte den som vill riskera dina intjänade pengar som du slitit för finns det faktiskt lösningar till detta. Förr i tiden var det ofta väldigt svårt att spela på någonting som man inte behövde betala för.

När man sedan valde att införa olika slags bonusar så var det en nyhet som uppskattades av många människor. Fortfarande finns det väldigt många männsikor som lyckas vinna stora summor, just bara genom att spela på odds. Exempelvis genom att spela på bet har många människor vågat spela på odds de annars inte hade vågat spela för.  Och resultatet har för många varit en saga. För vissa har det dock inte fungerat lika bra. Men vad gör det, när man ändå inte riskerar någonting? Dessa odds är det ytterst få spelbolag som använder sig av. Dock finns det i allra högsta grad erbjudanden om odds. Så håll ögonen öppna för rätt vad det är så kommer erbjudandena att trilla ner rakt framför dig.

Sportsbetting marknad

Marknaden när det kommer till sportsbetting på nätet är extremt hård och spelbolagen gör allt för att du skall välja just dem. Spelbolagen använder sig av diverse verktyg för att du skall öppna ett konto hos dem och nedan kommer vi presentera vilka olika välkomstbonusar du som spelare kan få ta del av.

Den absolut vanligaste bonusen är den så kallade välkomstbonusen, som även kan kallas insättningsbonus. Det är pengar men inte helt . Om du vill ta del av en insättningsbonus måste du sätta in pengar, som du hör på namnet. Till exempel om du sätter in 1000 kronor hos ett spelbolag får du 2000 kronor att spela för. Tro dock inte att du kan ta ut dessa pengar direkt då alla bonusar kommer med ett visst omsättningskrav men det kommer vi till senare.

No deposit bonus

Den bonus som är mest eftertraktad är no deposit bonus. Man kan kalla denna bonus för många olika namn, odds, betting med mera. En no deposit bonus kräver ingen insättning av egna pengar. Det enda som krävs är att du inte har ett konto hos spelbolaget innan och väljer att öppna ett nytt. Det är inga stora pengar då det brukar handla om 50 – 100 kronor. Men som sagt, du har inget att förlora. Det tar dig 1 minut att öppna ett konto och efter det kan du placera ett vad på den sport du tycker bäst om. Därför gäller det, precis som här att du får erbjudanden som du kan använda dig av, utan att det kostar en enda krona.

Som vi skrev tidigare kommer inget helt. Alla bonusar kommer med ett omsättningskrav. Det är viktigt att du tänker på detta när du till exempel accepterar en bonus, speciellt en välkomstbonus där det krävs en insättning. Omsättningskravet kan vara till exempel att du måste satsa minst 4000 kronor på olika vad om du får en bonus om 1000 kronor. Detta låter kanske som en rätt hög summa men det går undan när man väl är igång. Om du känner att det låter svårt att uppnå rekommenderar vi er att avstå välkomstbonusen. Däremot finns det all möjlighet att verkligen köra med den bonus utan insättning. Däremot kommer denna bonusen utan insättning att innefatta ett omsättningskrav. Mer om hur villkoren ser ut kan du läsa på respektive hemsidor

Vilka spelbolag rekommenderas?

Så när du tittar på dessa erbjudanden med bonus utan insättning så var noga med att välja ett erbjudande som passar dig bäst och som du tror att du kommer trivas med. Vi hoppas att du hittar ett bra spelbolag som erbjuder antingen en bra insättningsbonus eller en no deposit bonus. Ta en titt lite längre upp på sidan så finner du vilka spelbolag vi rekommenderar. Alla dessa bolag är testade av oss och uppfyller alla krav. Så bläddra dig igenom och läs gärna de recensioner som vi gjort för att du ska lära dig att förstå vilka som passar dig bäst och vilken bonus som just du känner att du kan ha nytta av. ju mer du som spelare vet om ditt spelbolag, desto större är dina chanser att kamma hem en rejäl vinst.