När du ska välja en ny bookmaker online eller spela betting på nätet för första gången, är det alltid värde med att ställa de olika spelbolagen mot varandra. Här handlar det helt enkelt om vad de erbjuder sina nya spelare i gåva. Detta brukar vara kutym hos alla bookmakers online, då detta är ett säkert sätt att fånga upp nya spelare. Den som ger den bästa bonusgåvan får de flesta spelarna. Ja, naturligtvis måste du också kolla så att du väljer en bookmaker med mycket spel, samt bra odds också. Det kommer att finnas olika bonusar för nya spelare. Se noga över ditt val och välj den bookmaker som ger den bästa bonusen med de lägsta omsättningskraven.

Betta på sport

Så kontrollerar du din sportbonus hos din nya bookmaker

Naturligtvis är det inte bara den bonus du får som är viktigt hos din nya bookmaker, men det brukar vara en av de viktigaste för många spelare. Här kan din sportbonus vara i form av en summa kontanter att spela för. Detta gillas av många, men det brukar i allmänhet finnas ett bättre val som ger dig flera fördelar.

Det är då när din nya bookmaker ger dig ett eller flera spel. Här brukar dessa vara på ett fastställt värde beroende på hur mycket du sätter in på din första insättning, eller hur mycket du spelar ditt första spel för. När det gäller de spelen så brukar eventuell vinst på dessa i allmänhet vara förknippade med ett lägre omsättningskrav. Av den anledningen är de att föredra.

September 13th, 2018

Posted In: Sportnyheter

Tags: ,